Art Deco gelaatsverzorging

Hyaluronic Power gelaatsverzorging

€ 63,00
De ‘Hyaluronic Power’ behandeling met macro moleculair hyaluronzuur heeft een buitengewoon waterbindend vermogen en gaat de huid dan ook letterijk gaan opvullen met vocht en veroorzaakt op die manier een opspannende effect. Een selectie van hoogwaardige plantenextracten ontstressen en brengen de huid terug in balans. Deze verzorging zorgt dus voor een optimale rehydratatie en revitalisatie waarbij rimpeltjes en lijntjes worden verzacht.

Oriental beauty secrets gelaatsverzorging

€ 61,00
Deze skin yoga gelaatsverzorging is een Oriëntaals geïnspireerde behandeling van groene en witte thee, lotusbloem en jasmijn. De behandeling wordt gepersonaliseerd met een specifieke ampoule (anti-stress, anti-aging of intensive moisture) aangepast aan uw huidtype.

Naargelang de gebruikte ampoule wordt de huid intensief gehydrateerd, gevoed, gekalmeerd en hersteld. De gelaatscontouren krijgen opnieuw tonus en fijne rimpeltjes worden minder zichtbaar. Anti-aging ingrediënten beschermen de huid tegen veroudering.

Caviar Performance gelaatsverzorging

Een luxueuze behandeling met hoogwaardige actieve bestanddelen die een maximaal resultaat opleveren. Het Caviar-extract, de kleine visseneitjes zijn rijk aan vitaminen, mineralen en proteïnen. Uit onderzoek blijkt dat deze delicatessen bijzonder bevorderlijk is voor de huid. De eitjes zijn qua structuur gelijk aan de huid en worden zo zeer goed opgenomen. Caviar maakt de huid dus jonger, levendiger en stralend mooi.

Caviar versterkt de huidbarrière, houdt het vochtgehalte op peil, stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen, versnelt en verbetert het herstel van huidschade, verstevigt de huid én verzacht kleine rimpeltjes en lijntjes.

Caviar ‘anti aging’ gelaatsverzorging

€ 67,00
Revitaliserende en hydraterende caviar verzorging met als resultaat een stralende opgespannen huid met zichtbaar minder rimpeltjes en lijntjes.

Caviar ‘mimo lift’ gelaatsverzorging

€ 72,00
Liftende en verstevigende caviar verzorging met als resultaat een mooie egale en verfijnde huid met zichtbare opvulling van de mimische en leeftijdsgebonden rimpeltjes.

Caviar ‘intense lift’ gelaatsverzorging

€ 77,00
Liftende en verstevigende caviar verzorging met als resultaat een gerevitaliseerde huid met zichtbare verstrakking van de gelaatscontouren en de rimpels.

Caviar ‘brightening’ gelaatsverzorging

€ 82,00
Ophelderende caviar verzorging met specifieke peeling, ideaal voor doffe huidjes met pigmentvlekken en/of ongelijke pigmentatie. Na deze verzorging is er een zichtbare afname van de pigmentvlekken. De teint is opgehelderd en geëgaliseerd.