Mary Cohr gelaatsverzorging

Beauté Aromatique

€ 65,00
Beauté Aromatique is een unieke, ontspannen behandeling op basis van essentiële oliën die de huid optimaal verzorgen. Deze relaxerende massage zorgt voor een gevoel van welzijn. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk masker dat 5 plantaardige extracten bevat die uw huid optimaal verzorgen en opnieuw fris doet aanvoelen.

Peel & lift

€ 70,00
Door vermoeidheid en/of stress kan de huid een doffe uitstraling krijgen. Deze behandeling op basis van fruitzuren zorgt ervoor dat uw huid weer als vanouds gaat stralen. Fruitzuren hebben tevens een talgregulerende, verhelderende én vochtverzorgende werking op de huid die terug fris te voorschijn komt. Het vitamine-C-masker regenereert de elasticiteit van de huid en vervaagt pigmentvlekken. Deze verzorging is zeer geschikt voor de rijpere huid alsook voor de vette huid.

Beauty lifting

€ 75,00
Deze behandeling voor de rijpere huid begint met intensieve werkstoffen die de huid gladder maken. Vervolgens krijgt u een intense massage die de stevigheid van uw huid bevordert. De behandeling eindigt met een heerlijk warmtemasker.

De belangrijkste ingrediënten van deze behandeling zijn oa.:

  • hyaluronzuur, een concentraat dat rimpels van binnenuit opvult;
  • procollageen, waardoor de huid haar elasticiteit en stevigheid terugkrijgt;
  • oligo-elementen die in het warmtemakser een liftende en verstevigende werking stimuleren.